Στην EnterG έχουμε ένα μόνο στόχο:

Να φέρουμε κάθε συνεργάτη μας πιο κοντά στους δικούς του στόχους!

Η αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας εξελίσσεται πολύ δυναμικά. Εμείς στοχεύουμε οι συνεργάτες μας να πρωταγωνιστήσουν σε αυτή. Στηρίζουμε τους συνεργάτες μας με προωθητικό υλικό, υλικό εκπαίδευσης, υλικό για τα καταστήματά τους, πρόσθετες καινοτόμες υπηρεσίες που στόχο έχουν να ενισχύσουν την εικόνα τους στην αγορά που δραστηριοποιούνται καθώς και τις πωλήσεις τους.


Υπηρεσίες Υποστηρίξης Δικτύου Πωλήσεων

Πανελλήνιο Δίκτυο
Ολοκληρωμένα Εγχειρίδια πωλήσεων

 

εγχειρίδιο δικαιολογητικών, εγχειρίδιο G-CMS συνεργατών, αναλυτική παρουσίαση προγραμμάτων και συγκριτικός πίνακας αυτών.

Παροχή κινήτρων
Αυτόματος οδηγός για υποβολή αιτήσεων και συγκέντρωση δικαιολογητικών

 

ο οδηγός παρουσιάζει με απλά βήματα στο συνεργάτη πως μπορεί να συμπληρώσει μια αίτηση καθώς και τι δικαιολογητικά απαιτούνται ανάλογα με την κατηγορία του πελάτη.

Live CHAT εξυπηρέτησης συνεργατών
Live CHAT εξυπηρέτησης συνεργατών

 

το live chat που έχει προστεθεί στην κεντρική σελίδα της enterg www.enterg.gr για την υποστήριξη των συνεργατών της και είναι διαθέσιμο από τις 10:00 έως και τις 18:00 καθημερινά Δευτ-Παρ.

G- CMS:, η πλατφόρμα διαχείρισης των πελατών της Enter G
G- CMS: η πλατφόρμα διαχείρισης των πελατών της Enter G

 

To G-CMS είναι ο ισχυρός σύμμαχος των συνεργατών της enterg στη διαχείριση των πελατών τους. Το G-CMS σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την εταιρεία Enter G, είναι ιδιαίτερα φιλικό προς το χρήστη, με απλό περιβάλλον διαχείρισης και ελκυστική σχεδίαση. Είναι ένα εργαλείο στη διάθεση των συνεργατών της Enter G που στόχο έχει να διευκολύνει τη δουλειά τους και να επιταχύνει τις διαδικασίες ενεργοποίησης των πελατών!

Τεχνική Υποστήριξη του G – CMS
Τεχνική Υποστήριξη του G – CMS

 

H τεχνική υποστήριξη προσφέρει βοήθεια για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα αντιμετωπίσουν οι συνεργάτες με την πλατφόρμα. Συνεπώς αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με την λειτουργία του CRM Συνεργατών μπορείτε να στείλετε ειδοποίηση κατευθείαν στην ομάδα ΙΤ που διαχειρίζεται την πλατφόρμα ώστε ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος επίλυσης του ζητήματος. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι το παρών Chat τεχνικής υποστήριξης ουδεμία σχέση έχει με τον τομέα των πωλήσεων και δεν πρέπει να αποστέλλετε άλλα αιτήματα εκτός από αυτά που αφορούν τεχνικά προβλήματα του CRM.

G- CMS:, η πλατφόρμα διαχείρισης των πελατών της Enter G
G-CMS Αυτοµατοποιηµένο σύστηµα προµηθειών

 

µέσω του G-CMS οι συνεργάτες της Enter G έχουν άµεση και εύκολη πρόσβαση στον αυτοµατοποιηµένο µηχανισµό υπολογισµού των προµηθειών τους. Επιπλέον µέσω της πλατφόρµας τους επιτρέπεται να υπολογίσουν πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα τις αµοιβές των υπο-συνεργατών τους, διευκολύνοντας έτσι τη λειτουργία και την αποδοτικότητά τους.

Συνεργασία με Κάρτα Υγείας & Ευεξίας Life για του πελάτες της Enter G
Συνεργασία με Κάρτα Υγείας & Ευεξίας Life για του πελάτες της Enter G

 

η Κάρτα Υγείας & Ευεξίας Life προσφέρεται ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους πελάτες της enterg που αποκτούν υπηρεσίες ηλεκτρικής ενέργειας ΗΡΩΝ μέσω του Δικτύου Συνεργατών της enterg.

Ξεχωριστή σελίδα για κάθε συνεργάτη στο site της Enter G
Ξεχωριστή σελίδα για κάθε συνεργάτη στο site της Enter G

 

ο κάθε συνεργάτης έχει τη δική του σελίδα στην επίσημη σελίδα της enterg, στην οποία μπορεί να προστεθεί κείμενο και φωτογραφίες με στόχο την καλύτερη προβολή του και την ενίσχυση των πωλήσεών του.

Δημιουργία Template Αγγελίας για τους συνεργάτες που αναζητούν εκπροσώπους πωλήσεων
Δημιουργία Template Αγγελίας για τους συνεργάτες που αναζητούν εκπροσώπους πωλήσεων

 

Δημιουργία template, το οποίο προσαρμόζεται στα δεδομένα του κάθε συνεργάτη. Επίσης σε συνεννόηση με τον κάθε συνεργάτη η αγγελία δημοσιεύεται και στη σελίδα της enterg στο facebook και προωθείται σε κοινό – στόχο που ενδιαφέρει τον κάθε συνεργάτη στην τοπική αγορά του.

Αυτόµατο plugin εύρεσης πλησιέστερου συνεργάτη
Αυτόματο plugin εύρεσης πλησιέστερου συνεργάτη

 

µηχανισµός στην ιστοσελίδα της enterg που επιτρέπει στους εν δυνάµει πελάτες να εντοπίσουν πολύ εύκολα τον πλησιέστερο σε αυτούς συνεργάτη µε βάση την υπηρεσία εντοπισµού θέσης (GPS Locator).

EnterG - ελάτε σε αυτούς που ξέρουν
Υπηρεσίες Contact Your Customers
Υπηρεσίες Contact Your Customers

 

Μέσα από αυτή την υπηρεσία οι συνεργάτες της enterg μπορούν:

  • Να στείλουν ενημερωτικά Newsletter στη βάση των πελατών τους και να επικοινωνήσουν προσφορές και προγράμματα που αφορούν τις υπηρεσίες της enterg και του ΗΡΩΝ. Η Enter G ετοιμάζει το Newsletter, στο οποίο αναγράφονται τα στοιχεία επικοινωνίας του κάθε συνεργάτη και το αποστέλλει στη βάση των email του. Ο συνεργάτης λαμβάνει αναλυτικό report σχετικά με το πόσοι έλαβαν το newsletter, το άνοιξαν, επισκέφθηκαν τη σελίδα του.
  • Να στείλουν προωθητικά SMS στη βάση των πελατών τους, ενημερώνοντας τους για τις υπηρεσίες της enterg και του ΗΡΩΝ. H Enter G ετοιμάζει το κείμενο του SMS και πραγματοποιεί την αποστολή στη βάση των πελατών που ο συνεργάτης θα επιλέξει.
Πλήρες Υποστηρικτικό και προωθητικό υλικό υπηρεσιών
Πλήρες Υποστηρικτικό και προωθητικό υλικό υπηρεσιών

 

Πιο συγκεκριμένα το υλικό περιλαμβάνει:

  • Ενημερωτικό έντυπο για προγράμματα που αφορούν σε Ιδιώτες & Επαγγελματίες.
  • Αφίσα για καταστήματα συνεργατών
  • Αυτοκόλλητο (ή wobbler) για είσοδο σε καταστήματα
  • Αφισοθήκες τοίχου / βιτρινών / επιτραπέζιες
  • Επιτραπέζια stands.
  • Επιδαπέδια banner stands.
  • Web banners για web site συνεργατών & social media accounts.
  • Υποστήριξη με έντυπα, POP υλικό και ενέργειες επικοινωνίας σε τοπικά μέσα (digital, social media, ραδιόφωνο)