Ποιοι είμαστε

Η αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας εξελίσσεται πολύ δυναμικά.
Εμείς στοχεύουμε οι συνεργάτες μας να πρωταγωνιστήσουν σε αυτή.

Ποιοι είμαστε

Η Enter G δημιουργήθηκε από έμπειρα στελέχη της αγοράς ενέργειας με σκοπό να προσφέρει εμπορικές υπηρεσίες σε εταιρείες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου.

Διαθέτει προσωπικό εξειδικευμένο στην αγορά ενέργειας σε τομείς όπως οι πωλήσεις, η εξυπηρέτηση πελατών, το marketing, τα πληροφοριακά συστήματα και η διαχείριση ενέργειας. Συνεργάζεται με επαγγελματίες του χώρου για υπηρεσίες ψηφιακής ανάπτυξης, CRM & Billing ενεργειακών προϊόντων, πλατφόρμων reporting/ανάλυσης και GDPR compliance.

Από την ίδρυσή της συνεργάζεται με την εταιρεία προμήθειας ΗΡΩΝ για την ανάπτυξη σημείων πώλησης υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου πανελλαδικά κι έχει πλέον αναπτύξει το πιο αξιόπιστο Πανελλαδικό Δίκτυο Μεταπωλητών, άνω των 100 σημείων πώλησης. H Enter G είναι ο εμπορικός βραχίονας του ΗΡΩΝ καθώς η στρατηγική της είναι πλήρως ευθυγραμμισμένη με τη στρατηγική του ΗΡΩΝ, υπάρχει κοινή κατεύθυνση και ξεκάθαροι, κοινοί στόχοι. Η εταιρία επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του Δικτύου Πωλήσεων του ΗΡΩΝ, που απευθύνεται κυρίως σε πελάτες λιανικής, δηλαδή σε οικιακούς πελάτες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ενθαρρύνει ωστόσο και την προσέλκυση μεγάλων εταιρικών πελατών μέσω του δικτύου συνεργατών της.

EnterG

Λίγα λόγια για τον ΗΡΩΝ

Ο ΗΡΩΝ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας εταιρικών πελατών Μέσης και Χαμηλής Τάσης και δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά ενέργειας από το 2000. Πλέον μέσω της Enter G, ο ΗΡΩΝ έχει μπει δυναμικά και στην αγορά οικιακών πελατών και στοχεύει στην κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Ο ΗΡΩΝ δραστηριοποιείται στην Παραγωγή, Προμήθεια και Εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας και διαθέτει την υποστήριξη μεγάλων ενεργειακών Ομίλων:

  • Του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ο οποίος κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της παραγωγής ενέργειας από συμβατικές και Ανανεώσιμες Πηγές (ΑΠΕ) στην Ελλάδα και διεθνώς.
  • Της ENGIE (πρώην GDF Suez), του μεγαλύτερου ανεξάρτητου παραγωγού και προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας στον κόσμο.
ΗΡΩΝ logo

Οι αρχές μας


Βασικές αρχές μας είναι να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας αξιοπιστία, φιλικότητα, αμεσότητα και ευελιξία παρέχοντάς τους ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

EnterG - Οι αρχές μας

Εξειδικευμένα συστήματα ΙΤ & Energy Management


EnterG - Εξειδικευμένα συστήματα ΙΤ & Energy Management

Η ομάδα μας

Είναι οι δικοί σας Energy Experts! Η εξειδικευμένη ομάδα στελεχών της enterg διαθέτει πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη δικτύου πωλήσεων, καθώς και στον κλάδο της ενέργειας, βρίσκεται δίπλα σας και έχει ως μοναδική της προτεραιότητα τη δική σας υποστήριξη και ανάπτυξη.