Απορρόφηση του δικτύου συνεργατών της εταιρείας EnterG από την εταιρεία ΗΡΩΝ Α.Ε.

Απορρόφηση του δικτύου συνεργατών της εταιρείας EnterG από την εταιρεία ΗΡΩΝ Α.Ε.

O Όμιλος ΗΡΩΝ απορροφά το Δίκτυο Συνεργατών της εταιρείας Enter G και δημιουργεί ένα ενιαίο, ηγετικό, Πανελλαδικό Δίκτυο Πωλήσεων υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου. Ο ΗΡΩΝ αξιοποιώντας το κύρος, την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την πανελλαδική παρουσία του Δικτύου Συνεργατών της Enter G, προσβλέπει στην περαιτέρω ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της αποτελεσματικότητας της εταιρείας και των πωλήσεών της στην δυναμικά εξελισσόμενη αγορά ενέργειας.

Η Enter G ξεκίνησε τη δραστηριότητά της πριν από περίπου ενάμιση έτος και επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη σημείων πώλησης υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου ΗΡΩΝ πανελλαδικά. Η στρατηγική της ήταν πλήρως ευθυγραμμισμένη με τη στρατηγική του ΗΡΩΝ και μέσα σε αυτό το διάστημα κατάφερε να αναπτύξει το πιο αξιόπιστο Πανελλαδικό Δίκτυο Μεταπωλητών, με άνω των 120 σημείων πώλησης. Η επιτυχημένη πορεία της Enter G επισφραγίζεται με την απορρόφηση του Δικτύου Μεταπωλητών της από τον ΗΡΩΝ και αποδεικνύει την εμπιστοσύνη του ΗΡΩΝ στην εταιρεία καθώς και στις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής αγοράς ενέργειας μέσω του ενιαίου πλέον δικτύου συνεργατών του.

Στο πλαίσιο της συγχώνευσης, ο Γενικός Διευθυντής της Enter G, κος Διονύσης Ανάργυρος, αναλαμβάνει τη θέση του Operations & Business Development Director στον Όμιλο Ήρων, ενώ η ομάδα της Enter G ενσωματώνεται στο ανθρώπινο δυναμικό του Ομίλου ΗΡΩΝ. Ο κος Διονύσης Ανάργυρος, αναφέρει σχετικά με την συγχώνευση: «Όλοι μαζί εργασθήκαμε και λειτουργήσαμε με κύριο μέλημά μας η συγχώνευση να εξελιχθεί ομαλά, με προσεκτικά και σίγουρα βήματα που διασφαλίζουν ότι η επιχειρηματική αυτή κίνηση θα επηρεάσει μόνο θετικά το δίκτυο συνεργατών μας, τους υπαλλήλους και τους πελάτες μας. Η εξέλιξη αυτή μας κάνει πολύ περήφανους στην Enter G και επιβραβεύει τη δουλειά που κάναμε όλο αυτό το διάστημα. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με το ίδιο μεράκι και το ίδιο πάθος, έχοντας ως προτεραιότητα την ανάπτυξη και την υποστήριξη των συνεργατών μας και των πελατών μας»